Momentové kľúče

Informácie

Zľavnené produkty

Momentové kľúče

MOMENTOVÉ NÁRADIE


Momentové kľúče značky TENG TOOLS radu Q sú tou správnou voľbou pre Vás. Ich štíhly design, malá hlava račne so 60-timi zubami pre jemné a presné doťahovanie, umožňuje pracovať v ťažko dostupnom priestore. Každý momentový kľúč je individuálne kalibrovaný podľa normy ISO 6789:2003 a kalibračný list je súčasťou každého momentovéh...

MOMENTOVÉ NÁRADIE


Momentové kľúče značky TENG TOOLS radu Q sú tou správnou voľbou pre Vás. Ich štíhly design, malá hlava račne so 60-timi zubami pre jemné a presné doťahovanie, umožňuje pracovať v ťažko dostupnom priestore. Každý momentový kľúč je individuálne kalibrovaný podľa normy ISO 6789:2003 a kalibračný list je súčasťou každého momentového kľúča. Obojsmerné použitie umožňuje uvoľniť resp. utiahnuť spoje. Prácu uľahčuje ergonomická rukoväť, dvojitá stupnica v Nm a Ib/ft, mechanizmus pre ľahké uvoľnenie hlavice... Presvedčte sa sami.

Viac

Momentové kľúče 

Podkategórie

  • Elektronické momentové...

    Elektronické momentové kľúče. Digitálne momentové kľúče, násobiče momentu, momentové skrutkovače značky Teng Tools. 

  • Momentové kľúče

    Momentový kľúč 1/2", momentový kľúč 3/4", momentový kľúč 3/8", sada momentových kľúčov s rozsahom nomentu utiahnutia 5-980NM , momentový kľúč Teng Tools pevným nomentom

  • Momentové skrutkovače

    Momentový skrutkovač Teng Tools pre najnižšie krútiace momenty až do hodnoty 8Nm.  Vhodné pre jemné mechaniky, elektroniku atď.

    Momentový skrutkovač 1-5Nm Teng Tools.  

    1/4” momentový skrutkovač 2-8 Nm Teng Tools. 

  • Násobiče momentov

    Násobiče momentu Teng Tools na utiahnutie a uvoľnenie matiek a skrutiek. Pri uťahovaní krútiaceho momentu sa trikrát zvýši na výstupný pohon. Používajte súčasne momentové kľúče a úderové hlavice.

  • Kalibračné zaradenia

    Teng Tools kalibračné zariadenie na kalibráciu momentových kľúčov. Vybavený flexibilnou základovou doskou, ktorú je možné upraviť tak, aby vyhovovala väčšine meničov. Základná doska je vybavená šablónam PCB pre 64, 90 a 150 mm.

  • Nastavce na momentové...

    Nastavce na momentové kľúče Teng Tools obdlžnikového tvaru.